Saturday, March 1, 2008

++Dance Studio...Aico Entertainment++

AICO Entertainment sebuah sykt dimiliki oleh ADAM AF2......terletak di Sunway Mentari,Selangor...berdekatan dgn Sunway Pyramid...buat masa nie,Aico Entertainment menyediakan studio menari.....kalau ada sesiapa yg nak belajar menari kat sini pun boleh coz mereka menyediakan kelas tarian utk Hip Hop & Pop Dance...kalau ada nak sewa studio nie pun boleh jugak...Harga mmg berpatutan....antara tenaga pengajar mereka terdiri dari mereka yg pernah menari utk artis² popular..



Ruang menari ...sempat la kami beristirehat kejap...eheheh

Sebenarnya,banyak lagi yg akan Aico Entertainment sediakan......kalau nak tahu lebih lanjut,boleh la hubungi Boojae 012-2500608 & Zulio 017-2842820


Tak byk lagi hiasan dlm studio nie coz baru je siap renovation n cat mana2 yg patut....ada jugak ruang cafe n pejabat yg memerlukan sentuhan terakhir....chewahhh!!..ehehehe...Tahniah buat ADAM coz dah ada company sendiri....tak lupa jugak buat staff² nya...ada ke??...ehehheeh..coming sooonnnn....dgn doa,semoga company nie terus suksess....yer la,bukan senang sebenarnya nak bukak company sendiri...


Dah penat nie kami menari....ahaks....

5 comments:

G-MaH said...

ouccchh!!! ku jatuh cintaaaaaaaaaaa!!!! grrrrrrrrrrr!!!!! nk g sna!! nk jd staff?ahhahahahhaa
congrats ADAM....grrr betol2 boss dh!

adik_asilah said...

gmah gatal hahaha
eh cantik betol perhiasaan lilin tu..
nak amek bole?
hahahah
congrats adam!

wAheedA said...

tak menari, senamrobik pon jadilah kat stu.. ekhekehkehke... congrats bos!! wink! wink!!

Anonymous said...

bole kasi alamat penuh aico entertainment tak or no tel. ker?

Anonymous said...

bole kasi alamat penuh aico entertainment tak or no tel. ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...