Monday, May 26, 2008

++Selamat Pengantin Baru++

Selamat Pengantin Baru buat 2 org sahabat fda yg sudah sah menjadi Isteri pada pasangan mereka...ehehehe...Tahniah buat Normala & Nor Aza'ni..tak lupa jugak buat Siti Murniyuza & Mohd Khairul...Semoga Berbahagia sehingga ke akhir hayat....Musim cuti sekolah 2 minggu nie,mmg banyak undangan ke Majlis Perkahwinan...
Makan beradap
Majlis Persandingan Mala n Pasangan berlangsung di Wisma Integriti,Jln Duta...Tema MERAH n PUTIH lagik!!!..heheheh...warna favourite i tue..wahhhhh!!..tetiba je..eehheeh..

i dgn Maryati... masa zaman skolah dulu,i,maryati n mala nie selalu bersama...balik skolah,pergi skolah...rumah sukan pun sama2..hehehehe..kalau org ckp zaman skolah adalah Zaman yg Terindah,mmg betul....zaman skolah la zaman yg paling Indah...

Group photo..kami semua nie rakan sekolah masa study kat Bukit Bintang Girls School(BBGS)
Kalau dah berkumpul nie,soalan pertama dari kawan2 i.."bile u pulak??."..adeh...Soalan nie mmg dah biasa i dpt...terutama kalau balik kampung...so,standby le jawapan ek....ehehehe..mana tak nye,sepupu yg sebaya i pun dah kahwin...hehehe...insyallah,ada jodoh i langsung la....eheheh..confirm i htr kad jemputan kat semua..ahaks....


Lepas kenduri di Jln Duta,fda bergegas pula ke masjid Kampung Kerinchi utk Majlis Pernikahan Munie & Mohd Khairul...Tahniah Munie!!!!....semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..Selepas akad nikah,bercucuran air mata munie..sampai kitorang pun ada yg keluar air mata jugak..sedih betul masa nie...yer la,tanggungjawab lepas nie lebih besar terhadap rumahtangga pulak...aicehhhhh..ehehehhe..ADAM sempat jugak sampaikan ucapan tahniah buat munie melalui panggilan telefon...disebabkan adam ada urusan,dia tak dpt dtg..tak per la,ingat jugak nak wish kat munie..uhuk~~...
berdebar debar nie...ehehehe

sarung cincin utk batal air sembahyang


we all dgn Pengantin Baruuu...hehheeh


sempat lagik tue we all posing...idea along le nie...ehehhe


Minggu depan,Majlis Persandingan Munie kat Melaka...insyallah,kalau tak der aral,sampailah kami kat sana...

SELAMAT PENGANTIN BARU!!!!!!!



2 comments:

Azie Blink-blink said...

tahniah kak muniee...
waaaaa terharu jugaksss

bytie said...

wah..kak munie..congrate!!lawanye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...