Sunday, June 8, 2008

Majlis Persandingan Murnie & Khairul

Hari nie Majlis Persandingan Murnie n Khairul kat Bukit Beruntung....Ikutkan kiotrang dah gie Majlis di melaka,jd majlis kat Bukit Beruntung nie cam boleh la kalau tak dtg pun...tp Mummy beria2 nak gie tgk anak dia sanding,sebab dia terlepas Majlis Murnie kat Melaka...Mummy mmg dah anggap kami nie mcm anak2 dia....Mummy,Daddy n Yaya dtg KL pun mmg sebab nak gie kenduri Inda n Murnie...alang2 cuti sekolah...Jd,kami semua turun ke Bukit Beruntung...actually nie Majlis Persandingan sebelah lelaki...Plan nak bertolak dgn pengantin perempuan dlm kul 12.30tgh hari...fda gie hotel dulu amek Mummy,Daddy n Yaya...eina n sis weina pun follow skali..Kami tunggu Uncle Missman n family kat Kerinci...Skali tgk ADAM yg drive..konon2 dia nak buat suprise leee kat kitorang,tapi tak jd...kekekee....plan awal nak suprisekan Murnie,tapi adam dah terbocorkan kehadiran dia kat kakak murni sehari awal...sabar jerk la....patut le,masa hari kejadian munie tak terkejut pun...huhuhuhu.....
Kira kira 8 kete la konvoi skali ngan pengantin perempuan,termasuk le kami...eheheeh...laju betul la adik pengantin nie bawak kerete..mummy kat belakang dah pot pet risau2 coz pengantin dlm kete..eehhehehe....nak tak nak fda pun terpaksa la pecut gaks...adehh...sampai kat rumah pengantin lelaki jam 1.30 tgh hari.....biler adam kuar je dari keter,semua dah kecoh duk panggil ADAM...nasib le,dah artis....mmg adam kena serbu la masa ni...semua nak bergambar le,nak sign le...kat mana adam bergerak kat situ le kena kerumun...dia duk kat belakang pun kena serbu gaks....nak makan pun org duk mintak sign..sampai MC suh ibu bapa kawal anak2 diorang..bg adam mkn dulu...huhuhuuu



Disebabkan kami dtg ngan Keluarga pengantin perempuan,tetamu mcm hairan le apa hubungan ADAM n pengantin perempuan..ekkeekekek....sedara ke??...adik beradik???..sepupu??..ehehe...MC siap soal siasat le adam....ADAM pun jawab le yg dia ngan murnie nie dah kenal 4 tahun..dah mcm family pun...masa tu dia peminat saya!!!..hehehehehhe...yg tak tahan tue,ada fanz cilik adam tanya "Mana Juliana?"..kekekekeke..adus,tersedak kami masa tue......kuat betul Penangan nama JULIANA dlm lagu HAI..ehehhehehe.....

Di kesempatan nie,ADAM tak lepaskan peluang nak tepung Tawar pengantin....siap tanya mane satu nak tabur dulu...hehehe.....sempat la ADAM bg ucapan buat pengantin...ha!murnie,pas nie dah tak leh lebih2...ahaks...tak tahan tue,nak jugak amek pix duet ngan ADAM...heehehe..sabar jerk la...nasib le husband dia sporting....hehehhe


Family ADAM....Mummy,Daddy n Yaya datang all the way from sabah...cuma Nabil n Fathil tak dtg...diorang sampai sini dari Khamis lepas,semata mata nak tgk anak dia sanding...Munie n Inda le....Masa tak dpt gie majlis di melaka,mummy terkilan gaks le..tapi bile bgtau ada majlis belah lelaki,tue yg tak nak lepas peluang tgk munie sanding...heheeheh...Kebetulan pulak adam pun free...Hari tue adam nak jugak dtg melaka,tapi masa tue dia ader kat JomHeboh...tak dpt le nak dtg....jd,elok sangat le dia free hari nie,semua leh kumpul sama2 kat majlis munie.....




Ramai le request ADAM nyanyi masa nie..so,tak nak hampakan tetamu n Pengantin, ADAM nyanyi lagu AZURA...hah!,lagu nie mmg sedap le adam bawak...coz dia pernah nyanyi masa gath AFCM kat PD dulu...ikutkan dia nak amek jer minus 1 dlm keter,tapi sebab kereta park jauh sgt...adam nyanyi list yg ada kat situ je...kalau ada lagu Anuar Zain,mesti dia amek tu...eehehh...


Kami gerak dari umah pengantin jam 3.30...itupun ramai lagik yg nak gambar ngan adam...mmg sangkut la dia kat situ...huhuhuhuh....
klik sini utk tgk lain2 gambar --> My Fotopages

3 comments:

wAheedA said...

hah, sib baik dia tak pakai baju melayu nanti orang silap.. hehee.. wahh terkilannya tak dapat gi.. :( byk betul kenduri kan..

Ajami Hashim said...

Selamat Pengantin Baru Feeda & Adam!!!.. eh! silap!.. Selamat Pengantin Baru Murnie & Khairul, smoga kekal ke akhir hayat! ;-)

YuSmA said...

selamat pengantin baru to murni..wahh..adam pakai baju 2 lapis..nampak muka dia terbakar kepanasan..huehue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...