Sunday, September 7, 2008

Project


Selamat Berpuasa...!!.alhamdulillah,hari nie genap seminggu umat Islam berpuasa...ok,semalam fda dgn Eina n Sis Weina ada project sket nak kena buat...lebih kurang Project Untuk Majlis Buka Puasa yg akan dtg ....yg lain tak dapat join kami semalam...so,kami jumpa dgn Lon,Ryan,Chaq n Yand nie kat tempat biasa...Kami sampai dlm jam 5 ptg..diorang semua dah ready....Kami lewat sampai coz budget tengahari tue diorang tak bgn lagi..rupanya semua dah bangun awal...!..hehehe...jd,sebelum jumpa diorang kitorang shopping dulu barang barang utk Majlis Buka Puasa nanti.....

Menu berbuka....Kuih favourite fda pun ada


xtvt chit chat lepas berbuka..

Tiba2,Boy bgtau yg Adam ajak diorang buka puasa di rumah aunty...aiseh!...camner plan kitorang???..tak pe la,kitorang buat je la mana yg sempat...bile dah berkumpul,biasalah borak2 last2 plan lari dari jadual...Last minute ADAM n Aunty call ajak kitorang skali buka puasa kat sana..kiranya project kitorang tue buat je kat sana..alamak!...lain yg kitorang plan,lain yg jd....kitorang dah siap booked restoran kat bawah,so kena la cancel..


Selepas waktu berbuka,alhamdulilah project kami dah selesai....thanks to B.A.D Boyz!!!...Thanks to ADAM coz bg green light...Thanks to Aunty n Family atas jemputan berbuka....owh,biasanya kalau kami nak bawa keluar Yand,Chaq,Lon n Boy ,kami mintak permission dari Big Bosh,Adam dulu.....bukan apa,sekurang kurangnya dia tahu dgn siapa diorang nie keluar....


Just nak inform,B.A.D Boyz akan keluar dgn Single pertama mereka Berjudul Sayang Ku Janji.....Insyallah,lagu nie akan keluar di corong radio lepas Hari Raya...Lagu nie mereka pernah persembahkan jika membuat persembahan bersama ADAM....Single ke 2 mereka,Pacar Pisau Cukur pun dah siap dirakamkan....Lagu Rancak Ciptaan ADAM....Single ke 2 nie pun best jugak..!!..hehehe..muzik ala ala korean sket.....dah terbayang dah step lagu diorang nie...ahaks....Mereka nie juga merupakan penari latar utk VC ROBOT...apa2 pun,Gud Luck to B.A.D Boyz n ADAM..!!!...Owh ya,jumpa nanti di Majlis Buka Puasa dgn ADAM n AFCM ek..

1 comment:

adik_asilah said...

alaaa nak tepung pelita....
kite nye fav gak..
kak fda kite sama laaa!!
uhh kalo makann time bukak pose sdppp tuh!!
sejuk je tekak..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...