Monday, November 24, 2008

Happy Birthday Ryan


Happy Birthday to Ryan @ Boy...Dah tua dah adik fda sorang nie..ehehhee...Semoga Panjang Umur & Dimurahkan rezeki.....Actually,suprise bday utk Boy aunty Marida yg plan...lewat ptg jugak la baru aunty call fda n lelain utk buat suprise kat boy....kebetulan pulak,ADAM n Bad Boyz tak bz mlm tu....fda n lelain mmg tak plan apa2 pun coz ikutkan diorang kena bertolak ke Penang utk Karnival Jom Heboh...ADAM bgtau diorang bertolak tgh mlm tue,so boleh la kalau nak buat suprise.....heheheh..

Boy tak syak apa apa pun biler ramai2 lepak kat rumah Aunty..sebab mmg dah biasa kami lepak ramai2 kat situ.....masing2 layan Video Show Rain n Bing Bang...tgh semua duk melayan video,baru la ADAM bawak keluar kek sambil ramai2 nyanyi lagu Bday..heheheh...hah!bday boy dah segan segan...alahh!!...hehehe

2 comments:

dhanie said...

hepi bday ryan gak.. tu apsal tu? buat muke comell arr tuhh

MiSzBuBbLy said...

happy belated birthday boy!
hehehe..comeynyee gmbr bb yg last!!cutee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...