Tuesday, February 17, 2009

Happy Birthday Marlon ..



hyeeee....Jgan Pisahkan kenangan Terindah!!..hehehhe....ader maksud sebalik tue sebenarnya...hurm,semalam(16/02/08) kitorang pakat2 amek cuti..heheheh...bukan apa,nak celebrate bday boy MARLON...nak suprisekan dia sebenarnya....hari hari lain diorang nie bz bangat,mcm big bosh...Ahad tu masa we all jumpa ADAM,we all mintak permission skali....jd,adam pun dah bg green light...tapi dia tak dapat nak join coz byk benda nak settle...tak pe,we all faham sgt..hehhehe

So,dlm jam 11 pg i dah jemput diorang nie....coz sebelum tue dlm jam 6 pg dah mintak i alarm diorang kul 10 pg...takut tak bgn ar tue..hehehhe....kena la jd jam loceng diorang plak...pg tue kitorang pie karaoke jap kat AMP...hurm,masa karaoke nie la baru keluarkan KEK utk Bday Boy..Marlon...ala ala suprise la konon...hehehehh....Happy Birthday to uuu!!!..happy birthday to uuu!!!!...semoga panjang umur n dimurahkan rezeki.. n semoga bertambah tambah rezeki ...

Mcm biasa,i jd pemerhati je la....diorang nie je yg sibuk karaoke....cuma ada masa tue tinggal i,eina n chaq ..sempat la i kacau eina jap nyanyi lagu Andai kau Pergi - Indigo...heheheh...masa nie Chaq kat sebelah mmg tak perasan i nyanyi....dia sibuk pilih lagu masa tue...nasib baik,klu tidak jd bahan la plak...lebih2 lg kalau yg lg 3 tue ada....makin galak nanti...masa nie boy n yand keluar jap coz ada hal....hurmmmm..hari nie kami semua ter'emosional'...ahaks...bukan apa,kitorang semua nie dah rapat mcm family...apa2 je masalah kongsi sama sama...jd biler ada yg nak 'berjauhan' dah tentu kami rasa sedihnya....terkenang semua pahit manis suka duka...alah,terlebih pulak...hehehehe...

Lon :akak nangis ke??....

Me : tak arrr..maner ada.....

Lon: alah..mula la buat gelak jahat..heheh

ktiorang sambung balik...masa nie boy duk nyanyi lagu Alleycats ..boleh pulak dia pun keluar air mata jugak...mana la dia tak sedih..kwn rapat kan...hurmm...adoiiiiii,nie yg malas nie...habis kitorang dlm bilik tue berjangkit...yg 2 org pakai cermin mata itam tue pun sama gaks....mcm la ktiorang tak tau..control la tue dgn cermin mata..padahal duk kesat2 air mata..ahaks...yg paling tak boleh control biler diorang nyanyi lagu terakhir Jangan Pisahkan.......tiba2 alamak,kitorang ber4 lari cari toilet..ahahhahaah.....chaq kat sebelah i bz amek pix sendiri..ala,i tahu dia nak cover la tue...mcm la i tak nampak..huh!...mata masing2 merah...hah!,lepas tue kitorang kna gelak ngan diorang nie...padahal diorang pun sama...saje la tue kan nak sakat kitorang...bukan apa,mungkin lepas nie tak akan rasa lg gelak tawa mcm sekarang.....yg ada pun lepas nie mungkin tak sama mcm sekarang...hah!berbelit belit ayat..ahaks...


lepas karaoke,kami main bowling pulak....i tak main,jd pemerhati je..huhuhuhu...coz masa ni rasa tak sedap badan ....heheheh...diorang main 1 game je sebab kak wna nak balik cepat...biasa la kak wna..hehehhehe....plan nak tgk wayang tapi tak jd coz kak wna tak minat..huh!





Last but not least buat CHAQ - Wish u all the best n gud luck..!!!...apa2 pun we all akan tetap support u k...to B.a.d Boyz,gud luck!!!..we all tetap support korang..hehhehehe...dah tak mo sedih sedih....heheheh..chilllllll!!!!!...syahdu la pulak...:(

p/s: i will mark ur words....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...