Friday, June 11, 2010

Picnic @ Sg Congkak with StacyFrenz n Stacy's Family

Kali nie weekend ke Sg Congkak Pulak bersama StacyFrenz , Stacy n Chaq....mmg meriah kali nie sebab ramai yg join....Family Stacy pun ramai yg turun,kebetulan family dia ada yg baru sampai dari sabah....alkisahnya,fyda sampai di Sg Congkak jam 9.30pg...awal la pulak..ehehehehe....coz ada org tu ckp 7.30 pg dah jln..ahaks....tak per la,at least tak der la bersesak nak cari parking cam hari tu....kali ni dpt cari parking dgn tenang..hehehehe.....tak lama lepas tu baru Mrs X sampai bersama yg lain2....lepas tu aunty pun keluarkan la barang2 utk steamboat..hurmmm,shedappppp..eheehhee...

Capik,Cakip(bikin confuse la korang nie..ehehhe),cik mawar,Qela,Anip

Selera betul kami mkn tauuu!!!!!....thanks Aunty......ni aktiviti mkn2 sementara menunggu kehadiran Stacy......hhehhehe....


Bakar bakar..karang hanget...




Ehem...kami berdua la yg paling lama berendam dlm air sungai nie.....ehehehehhee...org lain tak nak berendam,kami awal2 dah masuk...punya sejuk air sungai nie....gigilllll...Ptg tu semua la mandi mandi..sesiapa yg tak turun mandi tu ,habis la kena siram dgn Gayle n Chaq....ahahahhaaa.....2 botol minuman tu diorang isi penuh2 dgn air....lepas tu naik la carik mangsa..paling terus kena Kose la....habis teruk dia kena siram oleh Chaq n Gayle...lenjunnnn..ahahhahaa...sian koseee...tak pe,nasib baik kose sporting gyleerrr.....Mrs X pun jd mangsa jugak......elok je dia dtg kat tepi sungai dah kena siram n kena tarikk...hehhehehe......lenjun juga...last2 Mrs X terus berendamm...hehheheee..

Sebelum pulang sempat bergambar beramai2 dulu.....senyummm!!!!

alkisahya,keesokkan pagi kaki n badan sakit sakit...ehheehehhee..adeh....jln pun berjengket2.....

1 comment:

edzlin007 said...

nakal..nakal...lama tak tgk chaq perform

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...