Saturday, April 26, 2008

++Glittering & Red Carpet Nite++

Majlis Mkn Mlm kami mula jam 8.00,dgn tema Glittering & Red Carpet Nite....LOkasi dinner kami di Sheraton,langkawi...sepanjang jln ke ballroom kami lalu di kapet merah dgn lilin sepanjang kapet & staff2 sheraton memberi ucapan selamat dtg pada kami semua...fuh!cam artis kami mlm tue lalu kapet merah...eheheehe...semua tak lepas nak gambar aksi berjalan di kapet merah nie....yer la,baju pun dah glitters cam artis diorang nie....glam u!!...ahahahah..i je biasa biasa.....ehehhe

xtvt mlm tue dipenuhi dgn karaoke dari staff cmc,cabutan bertuah, anugerah utk staff yg cemerlang & pemberian insuran nyawa utk staff yg dah berkhidmat dlm tempoh 2 tahun...masa cabutan bertuah yg kedua,kena kat num i,0169!!!!..ahahaha...terkejut masa num kena cabut....alhamdulilah,bertuah jugak i mlm tue....ehehhee...jgn jeles!!..


Majlis berakhir dlm jam 11.30 mlm....kami tunggu bas yg bawak kami balik ke hotel....apa apa pun,semua happy mlm tue...

Sampai je hotel,kitorang mengabadikan kenangan dgn bergambar ramai ramai...xtvt mlm tue bebas...ehehhee....ada yg masih bz bergambar kat lobi,yer la msg2 tgh vogue..ada yg main pool....i balik bilik trus,tdooooooooo....

1 comment:

Lavonn said...

Well written article.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...