Tuesday, March 3, 2009

Hari Minggu lalu

Ahad lepas kitorang turun Danga Bay utk Hot Fm Big Jam 09..dlm jam 2 ptg kot baru kitorang sampai hotel....lepak2 kejap..tak lama tue Jojo(One Nation) call kak wna..dia bgtau diorang perfom jam 4 ptg mcm tue...so,kitorang terus siap2 utk pie sana....nak jugak tgk diorang nie perform..eheheh...masa nie ADAM n B.A.D Boyz still on the way ke Danga Bay..diorang lambat bertolak coz baru sampai dari Labuan jam 1 tghari....Pertengahan konsert ujan lebat sgt..so,kitorang berlari cari tempat berteduh...huhuh..adam perfom hampir jam 6 ptg jugak..masa nie ujan dah reda sket..tapi sayang coz kitorang tak dapat nak capture pix adam n gang coz kena diri tepi stage... diri kat belakang ..so,tgk jer la diorang dari tepi....crowd mmg ramai sgt n mcm mcm ragam...huhuhu...sabar je laaa.. Adam nyanyi 2 lagu ..Joget Lambak n Benar Benar..

Lepas ADAM perform,kami pun pulang ..hehehe..nak lepak tgk konsert sampai mlm mcm tak larat je.(alasan nie!!..hhhehe)...kitorang terus cari tempat mkn2 ..nasib le hotel kami nie depan shopping complex...so,boleh la jln2 cuci mata....i mkn fish n chips ,tapi ikan yg diorng masak nie keras mcm batu..hahahaa..sakit gigi nak gigit..last2 tak habis pun...huh!!..tak lama tu kitorng jumpa ngan diorang nie kat hotel(nasib le hotel dekat2 je!!..hehhe)...teman diorang nie pulak gie mkn...i bungkus je magggi goreng mamak coz tgk si marlon nie mkn cam selera je..terus i terjebak order skali..ahaks...


B.A.D Boyz vs The Devine Master..heheh

with the devine master

Lepas mkn,kitorang lepak2 kat lobby hotel....tetiba lotter n adik beradiknya baru sampai lobby..diorang baru lepas perform kat big Jam..Grup The Devine Master nie tgh top dgn lagu disamping mu...lagu diorang nie selalu diputarkan kat Hot FM...mula2 lotter nie tak perasan pun boy,yan d n lon...tak lama tue baru dia nampak siap panggil nama boy...heheheheh....org senegeri,mesti la kenal....baru le diorang semua dtg kat tempat kitorang duduk..salam2 n kenal kenal...huhu..masa nie i duk perati je lotter n boy.....tetiba nak buat perbandingan..yer la serupa!!!..coz muka diorang kan seiras..hehheehe....tetiba teringat insiden masa kat Hotel di Muar...masa kitorang tgh mkn2 kat kafe,ada org tu dtg kat meja kitorang....panggil boy Lotter..siap nak bergambar ngan dia..ahahaha....puas la dia explain dia bukan lotter...keekekkee....kitorang gelak je la masa tue..hehheehhe..


Tak lama tue,kitorang keluar balik pie cari otak otak..ada la mamat nie teringin plak nak mkn otak otak.....huhuhu..nasib baik dah tau tempat jual otak otak tu.....Esknya kitorang gerak balik KL jam 1 ptg....alhamdulilah,selamat sampai dlm jam 4 ptg mcm tue...adam n gang sampai dlm 20 min lepas tue...then,kitorang pie lunch kat Old Town ,Sunway..lapar...lapar.


Mlm tu kitorang ramai2 layan wayang citer Street Fighter-the legend of Chun Li...i n eina sampai lambat 20 min coz masa nie htr kak wna balik...kitorang stuck kat traffic jammed....huh!..nasib baik baru je nak start so,tak der la frust sgt..ehehhee....tak reti nak komen citer nie..apa apa pun
filem nie best...kalau uols peminat filem aksi lawan2,boleh la tonton filem nie kat pawagam skarang..huhuhu...hebat le Chun li..hehhehehe

2 comments:

edzlin007 said...

woh, dah lama tak tgk lotter.

Miss Atie said...

hahaha cettt atie yg xpat jumpe drg..ahhaha dkt bekstej pon adam dh balik time kiteorg masuk..ces cess cess..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...