Sunday, March 22, 2009

OIAM 3

Jumaat lepas plan ngan Eina n Adk Suzaila pie tgk OIAM 3 kat Plaza Alam Sentral...Seronok gaks layan LIVE nie...heheheh....kitorang jumpa Adk kat pas dlm kul 9.00 mlm...sebelum masuk,gie mkn dulu la ..nanti tgh syok tgk diorang nyanyi ada plak yg kelaparan..heheeh...Actually ,i layan je OIAM ni3,vote tu tak la kot.....cukup la masa i vote utk AF1 n AF2 dulu...huhuhuu....walaupun ada la suara2 ckp i gie tgk LIVE nak support Tomok i tak kisah la..hah!mesti ada yg ngutuk tue...ahaks....honestly i nie dulu mmg peminat New Boyz..zaman dulu dulu la sebelum kemunculan ADAM dlm AF2...ahahahahah....mcm mana i follow setiap show ADAM,cam tu la i follow NB dulu...ahaks...;p....opss..tu cerita lama,skrang dah buka buku baru..hehehehehe...

Masa we all sampai tue,seat dah penuh.....so,kena tunggu diorang amek kerusi xtra...dlm pada tunggu2 show nak start,ternampak le Zack NB baru sampai ngan hero kecik dia tue...ala ala comey nyeeee....

Tomok - Gantung



Amylea - I'm yours



Mlm tu performance Amylea,Esther n Rizu yg mantap skali..yg lain tu ok jugak tapi cam biasa2 jee....Tomok nyanyi lagu GANTUNG dari Melly..hah!lagu favourite i ..ahaks..tapi dia nyanyi biasa2 je..bak kta Paul Moss dia harapkan tomok leh buat lagi bagus utk lagu tue...tu la kannn!!..heheehhe...tak per la,nxt concert buat lagi baik k..ehehhe....mlm tu,Esther dapat immunity...b4 umumkan siapa dapat immunity,Eina n Adik dah jerit2 nama Amylea....wah! biar betul diorang nie..slalu jerit utk ADAM je..hahahhha...;p...

Esther -Won't Go Home Without You



p/s : agak2 nak pie lagi tak tgk OIAM nxt week???..hahhahahahaah

2 comments:

NoraJoey said...

hye...nak juin komen cni..hehehe..
sori la nyibuk..ada g tgk live ek??
jum la dtg la jumaat nih..leh jumpe2..klu dtg leh juin we all k..i nora..pakai t-shirt kuning tomok fc...so klu dtg sn jumaat nih leh la kite jumpe2 k...

feedakhadri said...

hye nora...alahai,segan nye..camne leh tau blog fda nie..ahaks....insyallah...kalau dtg nanti fda tegur k...mmg nampak u all hari tue..family tomok pun pakai kaler kuning kan..heheh..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...