Tuesday, May 5, 2009

Konsert Pengenalan Mentor 3

Protege n Mentor bersama Penaja - Ribena
cdt pix : gua.com.my
Ahad lepas, fda ke Dewan MBSA utk Konsert Mentor 3...hari nie Yand,Lon n Boy ikut fda skali ke MBSA..kehadiran kami semua ni utk bg sokongan pada Chaq..selain kitorang,geng dari Stacyfrenz pun hadir sama...mmg meriah le dewan MBSA mlm tu..owh,fanz dari Chaq Ultimate Zone pun ada..senang senang sila lawati laman blog Chaq nie k

Chaq - My Love
cdt pix : gua.com.my
Untuk konsert pengenalan mlm tue,Chaq mempersembahkan lagu My Love dr Justin Timberlake..tapi telah diubah suai dlm bahasa Melayu...pada pendapat fda la kan,show chaq mlm tu agak kurang menyerlah sket..hurm,may be sebab lagu tue kot...so far,menari mmg tak ada masalah ....coz fda tau sebenarnya chaq mmg boleh nyanyi,cuma mlm tue dia belum melontarkan vokal dia yg sebenarnya lagi...ish,mmg tak puashati la..ehehhehe..tak per la,baru konsert pengenalan....hehehe...hope utk nxt konsert nie chaq dapat buat yg lg baik dari sebelum nie...lagu apa??..kena la tunggguuuuuu..hehehheh

Group A
cdt pix : gua.com.my
Sebelum akhir konsert ,diumumkan protege mana yg akan ke group A n group B....Chaq n Ajai ditempatkan di group A bersama protege n mentor Jac n Lah Ahmad...Konsert akan diadakan setiap Ahad jam 9.00 mlm dan diselang seli dgn group A n B...minggu nie Group A akan memulakan konsert 1 dan minggu seterusnya diikuti dgn Group B ...
Banner from Wake The Baby
With Yand,Lon n Boy



Olly,Amelia n Ejah

6 comments:

edzlin007 said...

huhu tu la kan. tak puas tul tgk chaq perform. apsal lak ajai bentukkan dia gitu. hopefully lepas ni sangat best, sbb chaq mmg leh nyanyi dan suara sedap.

suliani said...

ye lh...knape ajai buat chaq cam 2 ek...x menyerlah mane pun suara chaq nyanyi lgu cam 2...x puah ah dengar suara die...hrap next week ajai bg lgu yg best lg...

lil_iera said...

sy pun bstuju..... kak x best ar chaq nyanyi cmtu.. ira pnah dgr die nyanyi lg best dri tu... huk... ;-(

feedakhadri said...

itu la kann..hurmmm...tak pe utk konsert minggu nie Chaq ada bgtau yg dia akan buktikan kat semua yg dia boleh nyanyi...coz lagu utk this week pun dari lagu favourite dia...hehehhe

suliani said...

yup....suara chaq mmg best...vote 4 chaq ramai2 k... (*_*)

Anonymous said...

feedakhadri.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading feedakhadri.blogspot.com every day.
payday loan bc
canadian payday loans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...