Sunday, May 3, 2009

Selamat Jln Dato Siti Nurhaliza




02/05/09 - Pagi nie dlm jam 11.00 pg fda n family dah gerak utk ke KLIA....coz nak htr atuk n nenek fda pie umrah...flight kul 3.30 ptg...so,semua saudara mara dari Perak turun ke KLIA hari nie...Masa sampai ke level 5,tgh pusing2..ternampak le Liya dari Siti Zone tgh diri sorang2...jd,fda pun tegur la dia jap tanya khabar...skali dia bgtau tgh tunggu Siti Nurhaliza sampai.... Siti nak pie Umrah hari nie....Hahhhhhh!!!!....Mmg rezeki fda la nie nak jumpa Siti...ahakssss...Alang Alang kann....fda pun teman le dia skali tunggu Siti.....kebetulan la plak...hehehehhe..




Mmg fda kena berpindah randah le td..kejap kejap pie teman Liya...pastu dgn family fda pulak...heheheh...liya msa nie tgh menunggu beberapa lagi member dari Ct zone dtg airport....Nasib baik masa diorang sampai Siti pun baru sampai..sempat la diorang nie bertanya khabar dgn Siti...Sempat jugak le Siti pesan dgn diorang nie,kalau dia menang AIM jerit kuat2..hehhhehe....coz tak silap fda ada jugak CT Zone yg ke PWTC mlm nie walaupun tanpa kehadiran Siti..okla,Selamat Menunaikan Umrah...dgnn doa Semoga Selamat Pergi n Kembali...

2 comments:

edzlin007 said...

semoga dato siti selamat mengerjakan ibadah umrah. tak rugi CT zone pegi PWTC, dato siti dapat semua award kan. cayalah

[b][y][t][i][e] said...

amboii....rezeki betul org tu ekk...hehhehe =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...