Monday, June 22, 2009

Dataran Merdeka n Melaka



CHAQ - Party Like This


FIRA- Medley Ayat2 Cinta



EVO- ..lupa pulak lagu apa diorang nie nyanyi..huhuhu




Ahad lepas ke Dataran Merdeka untuk karnival Ulangtahun TV3 yg ke 25...Actually plan petang tu nak tgk peformance from B.A.D Boyz n Mimi Haris...tup tup dapat msg dari Chaq yg Protege Mentor Group A pun akan berada kat Dataran ptg tu...Kebetulan pulak...;p..Katanya diorang berada di Booth Ribena...jgn katakan Booth, botol Ribena pun kitorang tak nampak...hehehhehee...then Fira inform Ollyz yg diorang ada kat Main Stage dlm Jam 2 ptg..Booth Ribena cancel suda....huhuhuh...!!..Protege dari Group A menyanyikan 1 lagu je..coz lepas tu ada lg artis realiti dari TV3 yg akan membuat persembahan....


Dlm panas terik kat dataran tu,kitorang pun menunggu le persembahan B.A.D Boyz n Mimi nie....huhuhu.....tunggu punya tunggu,rupanya show diorang nie cancel...huh!!..coz tak cukup masa...aiyak....!!!...n diorang ngan adam terus direct ke Mydin Melaka....hurm,masa nie Amelia n Ollyz dah plan nak pie Melaka...plan asal mmg fda tak nak ke Melaka pun...biasalah tgh2 bulan nie kan..hehehehehe...tapi disebab kan racun2 amelia n assistant dia Ollyz , fda pun terpengaruh ke melaka skali ngan diorang.....aduhaiii....Kitorang ke Mydin Melaka utk persembahan ADAM,B.A.D Boyz n Mimi Haris.....Persembahan bermula jam 8.30 mlm.....Adam nyanyi 3 lagu...Kau,Benar2 n Jatuh kot...aduhai..tak ingat...huhuhu..B.A.D Boyz feat Funkafaction - Sygku Janji,Bila Kau Tiada n Pacar Pisau Cukur..Mimi- nyanyi 2 lagu n 1 single dari ciptaan ADAM...sedap jugak lagu tu....huhuhu....Sambutan org melaka mmg Superb!!!...wahhh!!!..hehehhehe..Wan n Fatyn pun turun Mydin Melaka mlm tue..


Sebelum diorang nie balik, tiba2 ADAM ajak kitorang pg minum2 kat kedai yg ada TV....huhuhu..nak tgk WIRA MLM le tu....heheheh...hurm,ntah mcm mana terkeluar plak cadangan dia nak pergi Rumah Azwan...Wan nie mmg fanz ADAM yg tinggal kat Melaka....dulu rajin jugak Wan nie turun KL utk xtvt AFCM.....terus Wan nampak terkejut bila ADAM ckp mcm tu...hehehee...banyak kali jugak la dia Tanya ADAM betul ke nak singgah rumah dia...jd,kami pun konvoi le ramai ramai ke rumah Azwan...Elok je sampai,Wira Malam baru nak mula..huhuhuh...erm,Mcm2 mak Wan nie sediakan makanan utk kami mlm tu...ada bubur durian,Durian,keropok2 ringan n Mee Goreng.....Durian??..nyum..nyumm....ada org tu tak bleh mkn durian...ehehhehe...Apa2 pun terima kasih byk byk pada WAN n family coz layan kami mlm tu......Million thankx..Insyallah,panjang umur murah rezeki kite jumpa lagi k....;p


1 comment:

edzlin007 said...

panjang nye rambut adam. tgk dlm gambar cam farid kamil lak. sape yg takleh makan durian tu kak feeda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...