Monday, June 8, 2009

Happy belated Bday Amelia

Cian Bday Gal!!..hhehe


Happy Belated Bday Amelia!!!

Last Sunday,lepas Konsert Mentor Grup B fda n Olly plan nak suprise kan Amelia..actually nie plan Olly sebenarnya..ahaks....jd dia pun tanya la fda ok ke tak plan nie...so,cam biasa kna la inform chaq....apa2 pun,plan lari sket mlm tu coz ramai yg balik awal....ada yg tak sempat nak inform coz amelia ada kat situ...huhuhuhu...

Sani n Fira

Chaq n Hyrul

lepas Chaq bawa keluar Kek Bday tu,teruk amelia kna sembur dgn spray tu oleh Sani,Fira,Chaq,Hyrul n Olly...fda perati je ..hehheeheh...nasib baik le diorang nie tak buat time suprise bday fda hari tue....ahaks...ada org tu bday dia coming soonnn..habis la amelia nak balas dendam nie...ahahhahahahaha.....get ready ye dgn payung..ahaks

Me n Amelia

Dgn Hyrul n Chaq

**Lepas Konsert Mentor Group B semalam,terjd sikit pergaduhan kecil antara Fanz Black dgn fanz keena atau Thye..ntah la,kitorang pun tak sure sebenarnya dgn fanz mana..tapi Bapa Black bgtau kitorang Fanz Thye mcm tak puas hati dgn Black...alih2 Hyrul plak bgtau Fanz Keena...huhuhu..ntah le kitornag pun tak tau..cuma tak best la biler ada pergadohan mcm nie kan..coz kiter pergi tgk mentor pun utk support Protege masing2....klu boleh elakkan pergaduhan mcm nie...lgpun diorang baru bertanding je...insyallah,klu ada rezeki diorang nanti,ada la....kalau ada yg tak puas hati dgn markah protege lain tue,x perlu la nak mrh2 k..kdg2 kiter tak perasan ayat x puas hati yg keluar dr mulut kiter tu buat org lain marah...


**Nxt Week Konsert Mentor Group A menampilkan artis seperti Faizal Tahir,TOMOK (yeah yeah..ahaks) n Alyah....ehem ehem,alyah nyanyi lagu favourite i ke???..supriseee..heheheh...c uuuu!!

1 comment:

edzlin007 said...

lor isk2.. sedih dgr sal gaduh2 ni...yg buruknya nanti nama artis tu jg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...