Wednesday, April 13, 2011

RAIN ....SARANGHAE

haaaaaa...kali ini nak story sket pasal konsert RAIN yg berlangsung selepas perlumbaan FI Sepang....Mmg asyik menghitung hari jeee...tak sabar rasanyaa...hehehee...almaklumla,last tgk RAIN perform pun tahun 2007 kat bukit Jalil...weehuuuu...Rasa mcm tak percaya bila,dpt tahu RAIN sekali lagi akan dtg ke Msia ni....Rasa mcm doa tu dimakbulkan pulak..hehehee...sebab bila tgk ramai sgt artis korea buat konsert kat msia,tertanya jugak bila la RAIN ni nak dtg msia lg...sampai ada org yg ckp RAIN tak akan dtg dah kat msia....:(...bila kwn2 ajak pg konsert artis korea lain,fda akan ckp tak nak pg... "Kalau RAIN yg dtg,mmg confirm 210% sya join"...tup tup...nampak iklan kat paper RAIN dtg utk Konsert F1..wooooooooowwwwwww weeeeee...hati berbunga riang..ahaahahahhaahah

Besar nyeeeee!!!!!


Jln sesak teruk sepanjang ke tapak perlumbaan

Atas sebab sebab yg tak dpt dielakkan,dlm jam 4 lebey mcm tu baru gerak pg Sepang...sampai2 je jln punya la sesak terukkk..sepanjang panjang panjangnyeeeeeeee.....nak cari tempat parking lagi satu hal..berpusing pusing kami kat sepang tu....nasib baik da beli siap siap Sticker Parking,so Polis Trafik kat situ mmg bagi lalu..ehhehehhehe...da jumpa parking sekali,parking pulak penuhhhhhh!!!!....at last,marshall kat situ bagi masuk kat area parking PB1...phieewwwww~~~~

Pintu masuk ke tempat konsert..nampak tak tu RAIN besarnyeeeee...hheheheheh


Lepas da parking tu,terus nampak gambar RAIN punya besar....hhehehee...jd kami terus je la tunggu kat situ...tyme tu belum ramai lg...sebab malas nanti nak berebut2...pukul & mcm tu baru la dpt masuk..adeh,mcm nak patah kaki beratur kat luar tu...paling best,tempat ktorang diri tu betul2 dpn stage!!..sukaaa!!sukaaaa!!..ehehhee...dpt tgk RAIN dekat2..tak macam kat bukit jalil tu,nampak RAIN cam semut..

**PENGSAN**


Opening konsert malam tu dari Joe Flizzow n Altimet.....RAIN keluar dlm jam 9 mlm....waaaaaaaaa!!!!!!!....Pembukaan lagu RAINISM....OMG!!..hahahahahaha...semua fanz dia da terjerit2 nama rain ni.....nyanyian n dance dari rain n penari dia mmg mantap...sound system semua mmg best...lighting pun cantex...



Antara lagu lagu yg dinyanyikan oleh RAIN seperti Rainism,hip song,it's raining,friends,with u,fresh woman,love story,bad guy,harudo dll...total dlm 11 lagu rasanya..mmg terbaik!!..konsert rain mlm tu berakhir dlm jam 11 mlm...sedihnyaaaaaa....bila la lagi nak tgk rain perform...sob sob...

lepas konsert..sempat kenal dgn fanz rain ni..elena nama dia...sanggup dtg ke konsert rain,padahal tix bus nak balik penang kul 12 mlm...heheehee....alang2 satu jln,fda tunpangkan dia ke bukit jalil..kebetulan antar adik balik subang....nasib baik sempat dia naik bus kul 12 tu...mmg laju gyle pecut kat highway,sampai dia ckp fda ni kl drift women....ahahahahah....nanti kter jumpa lagi k



tTAMAT daaaa....jumpa lg di konsert RAIN yg akan dtg ek..hehehehhehehe..tunggu la fda pie korea pulak...eheheheh

1 comment:

edzlin007 said...

wah! hebat rakan kak fyda tu, sanggup ambil risiko dgn bas kul 12am. sib baik sempat.

dan..dan...RAIN sangat tetap hot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...