Monday, August 25, 2008

BBQ n Belated Bday Deeda..!!

Semalam fda n lelain dapat invitation dari family aunty utk BBQ.....invitation from Adam jugak...hehehe......Mohon Maaf kalau ada yg bertanya kenapa tak dijemput utk ke Bbq nie....Ada jugak yg call n tanya fda,kenapa family aunty tak jemput mereka...Actually,bbq mlm nie boleh dikatakan Family gathering la....Insyallah,kalau BBQ under AFCM anda semua kami akan jemput....coz invitation semua by 'Tuan Rumah'....jd,kami tak nak la pandai2 invite org lain pulak...kena la hormat jugak kat tuan rumah...dah lama dah plan bbq nie....coz dah lama kami semua tak kumpul ramai ramai mcm nie...dlm sebulan kot dah plan,tapi masa tue ADAM bz dgn xtvt dia so,banyak kali jugak tertangguh...Semalam baru dia betul2 free,so plan bbq nie pun on je mcm yg dirancang..ehehe






Sebelum nie kalau BBQ,mesti kitorang yg jd tukang kipas ayam...ehehheheeh..masa tue siap boleh buat shift mengipas....tapi kali nie,dah ader Jejaka Jejaka yg mengambil alih tugas kami..ahaks...Thanks le kat Yan d,Lon,Chaq, Boy n ejul..tak lupa gaks kat Amen n gang...heheheh...sanggup berpanas n berhujan mengipas...ADAM pun tak menang tangan buat kerja...huh!betul ke ni??...patut la aunty n uncle kata hujan lebat tiba2..ahaks..pantas betul diorang nie ngipas....kejap je dah masak...ntah masak ke tak ayam tue...heheheh..jgn marah ek....kalau kitorang la yg ngipas,belum tentu lagi kul 8 tue dah boleh mkn...heheheheheHappy Belated Bday Deeda!!!!!!...Semoga Panjang Umur n Murah Rezeki.....tak sangka,kerana adam kami kenal antara 1 sama lain...hubungan Persahabatan kami tetap mekar sehingga sekarang....chewahh...Ingat tau pesan Abg Adam...belajar rajin rajin...huhuhuhu...mmg nampak betul ambil berat kat adik deeda nie..ahehehheh


Mlm tu ada plan Suprise utk buat belated bday kat deeda...Actually Bday deeda pada 08.08.08...so,alang2 kami semua dah berkumpul ramai2 boleh la sambut skali...Deeda tak tau pun tapi fda nie asyik terlepas je ckp...heheheh..tak tau le dia dah dpt agak ke belum..hehhe....fda dtg awal sket kat rumah Aunty coz nak htr kek...kena la htr sebelum deeda sampai...hehehhe..Sebelum mula BBQ,kitorang pg layan SUSHI dulu kat Subang Parade..ahaks...lama jugak le kat situ,lupa plak nak bbq....dlm tue pulak tak dapat line...skali tue bile keluar dari sushi,kwna dpt byk msj misssed call dari aunty,uncle n ADAM...kekekekke....apa lagi terus kitorang pecut ke lokasi kejadian.....sampai je kat pagar,org tue ckp call 4-4 org semua tak dpt,kenapa??....sorry adam,line tak de..ekekekekek....jejaka2 yg lain semua dah standby nak membakar ayam n makanan lain...
Sambil mkn2 ,kitorang layan Gang Starz Final n Konsert Gegar U...Bile One Nation Emcees perform,mmg semua kumpul depan tv tue....riuh mmh riuh...mcm kitorang tgk live kat stadium pulak...heheheheh...bila umum je juara GangStarz terbaru,semuanya happy...Apa2 pun,Tahniah utk Jojo n Gang coz jd Juara tuk Gang Starz Musim 2...performance korang mmg superb!!!...pas gang starz,tukar pulak cenel astro ria,utk gegar u...almaklum la,ada yg tak tgk live kat UITM....masa nie mmg havoc betul...hheheeh.. Chaq!!!...kasut saper la kamu pakai tu??...tinggi benarr!!!..ahaks..


Lihat la aksi aksi kami nie..ehhehhe..kalau dah berkumpul camnie la riuhnye...tambah pulak dgn boy,lon,yand , Chaq....lagik la riuh....mcm mcm idea la keluar....ahaks.....adus,asyik gelak je dgn gelagat masing2..

1 comment:

dhanie said...

best nye bbq... teringat laa dhanie bbq time kt tmn ngr tmpoh ari.. huhuhuuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...