Friday, August 8, 2008

Happy Birthday Deeda!!

Happy Birthday to uuuuu...happy birthday to uuuuuuuuu..happy birthday to deedaaaa....happy birthday to uuuuuuuuu.....hehehhe...hari nie 08.08.08 bday deeda yg ke berapa ek??..ahaks..Semoga Panjang Umur n Dimurahkan rezeki....Semoga Sihat sentiasa la hendak nya k....wah!,cantik betul num bday dia tahun nie....biler nak celebrate nie??..ehehhe..Lama dah kitorang nie tak jumpa,yer la semenjak dia sambung study nie..kalau tak dulu slalu lepak mkn sushi sama sama.....adoi,tiba2 teringin nak mkn sushi pulak...hehhehe


Sajer jer nak letak gambar nie,ntah laa..fda suka sgt gambar nie..gambar nie membawa 1001 kenangan antara kami....chewahhh....Bulan September ini,genaplah usia kami 4 tahun..4 tahun bersama sama susah n senang...4 tahun bukanlah masa yg singkat...4 tahun kami bersama ADAM FC sehingga hari ini...biarpun ader org luar yg lemparkan mcm2 kata pada kami,kami tetap akan kuatkan semangat...Biarpun mereka menjaja cerita yg ntahkan pasti ntahkan tidak ttg kebenarannya ,kami redha jua....Hanya mereka yg betul2 mengenali diri kami,lebih mengetahuinya.....terpulang,kalau selepas nie,ada yg nak meluahkan kemarahan pada kami melalui laman web mereka...fda n sahabat lain lebih suka mendiamkan diri....Terima Kasih yg tak terhingga pada kaum family di AFCM yg masih mempercayai & sentiasa bersama kami selama 4 tahun ini....Jumpa anda SEPTEMBER ini k...!!!

1 comment:

wAheedA said...

tenkiu kak~! sorry lmbt nk post.. hehehe.. mekaceh for the suprise birthday! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...