Tuesday, January 27, 2009

Labuan - Day 1



23rd Jan 09- Kali nie fda,eina,kak wna n adk ke Labuan......flight kami jam 7.35 pg....kitorg ke labuan sempena ADAM Sabah Tour Concert.....chewahhh!...hehehe...adam dah inform kitorang awal2 tentang konsert nie...terus la kami booked tiket ke labuan...Labuan adalah lokasi Pertama sempena jelajah konsert ADAM....insyallah,lepas nie ADAM Sabah Tour Konsert akan ke Keningau...Sebelum berlepas,ADAM bgtau hotel tempat kami menginap nanti...dia dah siap booked kan utk kitorang..tenkiu bosh!!..heheehhe......tapi kiotrang dah booked plak kat waterfront...maner nak tau dia dah booked...huhuh..tp kitorang plan nak tgk dulu lokasi hotel,antara 2 hotel nie kalau dkt dgn Ujana Kewangan,kami amek la..hehehe...alhamdulilah,kami sampai di labuan jam 10.30pg...sunyi jugak labuan airport nie....lepas check out,kitorang breakfast dulu kat Mc d dlm airport....sambil tue duk bertanya org2 kat situ hotel mana paling dekat...boleh dikatakan buat survey la...ahaks...majoriti kata Waterfront paling dekat....sampai abg teksi yg kitorg naik pun bgtau Waterfront paling dekat...nah!!..keputusannya waterfront laa....hehehehe...


on the way nak pie hotel adam call eina,tanya kitorang dah check in hotel yg dia bg ke belum...dia dah booked hotel atas nama feda khadri..adehh..ahaks...masing2 semua takut la nak bgtau kitorang duk hotel lain...last2 sampai hotel bru bgtau dia kitorang duk waterfront,nasib baik dia paham..huhuhuhu....
So,kami plan nak ke Ujana Kewangan..nak cari la apa2 utk mkn tengahari....jenuh jugak la nak cari restoran kat dlm tue...at last jumpa jugak...tapi masakan diorang nie tak kena pulak dgn tekak kitorang..biarpun dah biasa mkn mknan nie kat KL..huhuhu..mungkin cara masakan lain kot...masing 2 semua tak habis mkn....;)....Tgh ronda2 kat Ujana nie,nampak le kaunter jualan tiket konsert ADAM...org tue siap tanya kitorang tak nak tgk ke konsert ADAM...heheheeh...Mmg kitorang dtg utk konsert ADAM pun..hehehe...


Ptg tue ADAM bgtau diorang ada reherseal...dia ajak pie skali...tunggu punya tunggu,dapat sms dr yand n adam bgtau diorang reherseal jam 8 mlm....jd,kitorang tunggu diorang kat Ujana dlm jam 8mlm...nak dekat jam 9mlm baru diorang nie sampai....isk..isk...Ada 13 lagu utk konsert nanti termasuk 3 lagu dari B.a.d Boyz.....

mmg diorang practise dgn semangatnya!!..hehehhe...dlm jam 1mlm jugak la baru habis.. balik tu,ADAM n Andy htr kitorang balik hotel dulu,b.a.d boyz next trip...hehehhe...risau kitorang balik jln kaki mlm2..walaupun hotel kitorang depan ujana je...thanks !!...hehheeh....lepas tue,kitorg mkn kat medan selera depan hotel...disebabkan lapar,hbs jugak mknan yg fda order..heheheh...boleh tahan le makanan kat sini dari tempat ptg td yg kitorang pg...huhuuuhu......zzzZZZzzzzz..

1 comment:

bytie said...

perghh!!smart giler pic big bosh yg first tu..hehehe..

besttnye org tu dpt g jenjalan jauh...menci tau!!hehe..

cptla update da next day punyerr... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...