Saturday, January 31, 2009

RINDU



Erk!!..kenapa RINDU???..entah la..kenapa ek???..ahaks...ish,jgn salah faham...sebenarnya,RINDU nak kumpul ramai ramai lagik...actually bukan senang nak kumpul ramai ramai cam hari tue...lebih lebih lagi dgn Ibu yg tgh pregnant nie...hihihihi....Murni la tue...lama jugak la kitorang tak jumpa dia ..last jumpa dia masa kat Mid Valley,thaun lepas...Sejak dah 'bawa' budak nie,susah sket la dia nak join kami semua nie....dia ckp jangka 'baby' keluar bulan May...ahaks...sibuk je i tanya dia 10th May ke??...hahahahaha....jgn marah..hehehhe..Mlm tue murni dtg dgn Husband n Along dia...


Yg lagi sorang nie Deeda...sejak dia dah mula belajar kat UITM Shah Alam,mmg susah nak jumpa..org dah bz study..heheheeh...mlm tue hanis je tak de...dia pun pun semenjak 2 menjak nie bz je manjang..mana tak nyer duk berulang ke Indonesia...hehehehe...rindu jugak nak jumpa kawan2 yg lain.....Erna-bz kerja ek...,kak liza - baru bersalin n dapat baby boy...tahniah kak...,Inda- tunggu masa gaks nak bersalin..sama cam murni..hihihi...,kak Aida-lama tak kuar mkn sama sama......lama tak jumpa korang semua...:(

2 comments:

Aida said...

Feeda!!!!!!!!! Windu sioott ngan eberibadi!!!..huhuhuhuhuu

Nanti ada masa, kita kuar makan reramai ye.

Dior (Shahril Shaari) said...

kakfeeda,dior nih...bg email add...hilang plak nan anta gambau tuh

Dior
dior.ma.entertainment@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...