Monday, April 6, 2009

Fraser's Hill - 2nd day part 3 n The End

Mlm nyer pulak,kitorang buat BBq kat depan apartmnt kitorang....kebetulan pulak kat situ ada taman...xtvt membakar diserahkan pada pihak lelaki..hehehe..kitorang ni lepak lepak la sambil tunggu ayam n yg lelain tue masak...nyumm..nyum..


Masa nie ada yg sibuk nak tgk Konsert AF..hehehe..almaklumla,apartmnt kitorang nie tak dpt ASTRO..jd,diorang buat konsert AF sendiri la...heheheheh...sambil fda lepak 2 tunggu ayam,boleh plak sekor pacat nie parking baik punya kat kaki fda..huhuhuh...trauma...ahaks...sedap nyer dia sedut darah i ...uwaaaauwaaaa...camner pulak kat tmn ader pacat nie...maybe sebab tempat tu sejuk kann....so,dia idup la kat situ..aiyak~~~..


Dah le kat air terjun lari dari pacat,terkena pulak mlm nie...dlm kelam kabut tue sempat la i jerit ala ala tak keluar suara yg pacat gigit kaki i....hahahah...nasib le hero hero ramai....diorang tlg tanggalkan le pacat nie..degil pulak pacat nie tak nak jatuh....tarik2 akhirnya jatuh la,tapi kaki fda keluar darah tak berenti henti..kna la member balik aprtmnt amek tisu....lepas tu terus lari duduk atas gelongsor....ahahahaha...tak nak turun turun...hehehee..geli tgk pacat!


Kitorang semua gerak balik KL pada 5.0409...pagi nie byk lepak kat bilik jer..semua terbabas bgn...kul 12tgh hari kitorang dah check out..sebelum balik,kitorang pie singgah mkn kat restoran yg biasa kami pergi tue....lama jugak kitorang lepak kat situ sambil tgk ulangan AF..heheeh...Pkul 2 ptg baru kitroang boleh gerak coz time tue baru boleh turun...time trun masa tu jam 2ptg sampai 2.40 ptg je....insyallah,lepas nie boleh dtg lagi....tapi kna tunggu semua nya siap dulu la...tak der la boring nak jln2..hehehhe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...