Thursday, April 30, 2009

Shooting Telemovie Wira Malam

Director Wira Malam - ADAM-...congratz!!!!


Ahad lepas sempat la fda dgn yg lelain ke lokasi pengambaran telemovie Wira Malam di Subang Jaya...Mmg kami tahu sgt la lokasi kali nie...hehheheh...kebetulan pulak,mmg kami semua free ptg tu n Adam pun bg greenlight...alang2 boleh la update berita sket pada fanz2 Adam yg bertanya ttg drama nie....







Mcm Mcm le posing

Pengambaran bermula sekitar jam 6.00 ptg..ada juga pelakon drama yg lain kat sini antara yg fda kenal Dian P.Ramlee ..watak dia dm telemovie nie sebagai ibu ADAM...pelakon yg lain tak ingat plak namanya...tak silap fda telemovie ni byk aksi....ala,yg lawan2 tu..huhuhu...n Wira Malam merupakan Telemovie pertama arahan Adam dan akan ditayangkan di Saluran Astro Ria sekitar Jun 09 nanti...tungguuuu!!

Yan d n Marlon selepas Make up..diorang ,make up mcm nie coz nak sesuaikan dgn watak..heheh


B.A.D Boyz pun turut berlakon dlm telemovie nie...heheheh...nak tahu diorang pegang watak apa??...ahaks..kena la tunggguuuuuuu...agak2 ada mcm watak jahat tak?...eheheh..yg lain2 sempat la bergurau dgn ADAM kalau2 nak pakai pelakon xtra utk cuci pinggan???..hahahahha...aper daaaa.... hurm,jgn lupa ek nantikan drama nie di Astro Ria..;P

2 comments:

[b][y][t][i][e] said...

hehe..mmg la akak2 tau sesagt tmpt shooting ni..hehe..

erkk..ade gkk yg sanggup jd xtra cuci pnggn ekk..hehe..

nway,congratss adam! =))

Just call me D`lylyn or Lyn said...

DIEORG SHOOTING KAT NEW???BUKN UMA ADAM KE???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...