Sunday, July 27, 2008

Semalam i n kak weina plan nak jumpa Boy...coz i nak bg barang kat dia.....alang2 dah jumpa boy,ajak le dia n Yand pie OU...kebetulan plak diorg free,yer la BIG BOSS outstation....Chaq n Lon pun tak der...bile ajak gie OU,laju je nak ikut...ehehhehe...dlm kul 6 amek diorang...tue pun sebab i sesat jalan..hehehhe..ntah la,skarang nie kalau bawak kekawan naik keter i,mesti blur sampai sesat jalan..eheheh...padahal,dah expert jln KL nie..aicehhhh..



Boy bgtau dia nak shopping...so,kak weina bawak le dia kat kedai kedai baju...ada 1 kedai tue,dia masuk,terus borong..heheheeh..amboi,kemain lagik ek...sampai promoter tue duk tarik2 dia promote baju lain..hehehehe...kemain lagik...adehh...tak susah dia nak pilih baju,nampak yg berkenan je terus amek....walaupun i cam tak berkenan ngan 1 bj tue..huhuu..tapi,empunya badan dah suka nak buat camno....tak per la,janji dia selesa kan....


Pas dah puas ronda ronda,bawak laks diorang nie pie tempat games....kemain kusyuk lagik main games..tak lama pun kat sini coz games favourite diorang tak der....ehehhee..pas dah main game,gie laks karaoke kat kbox tue....tak lama pun kat sini..sempat le diorang nie nyanyi 5 lagu..wah!sedap tul suara masing2...ehehhe..Yan d n boy duk hulur mic kat i..diorang suh i nyanyi..ehehhee...sorry le,i nie mmg tak berapa sgt ngan karoke nie..sore tak sedap,kang buat malu je...eheheheh


Mmg riuh le dlm kbox nie ngan gelagat diorang yg gegila...hehehhe....tak per,next time kiter karaoke kat tempat yg besar sket..bleh la nyanyi lama2..ehehhe..tapi i tak nyanyi la ek..ahaks...dlm kul 9.30 mlm,baru kitorang gerak kuar ou..pas tue gi minum jap kat area TTDI...alhamdulilah,dlm jam 11 mlm,i selamat htr diorang balik....penat gaks 1 hari jln2 nie...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...