Sunday, July 20, 2008

Jln Jln

Hari nie fda,eina n kak weina pie Subang...kitorang nak tempah tshirt terbaru AFCM...actually kedai nie aunty yg cadangkan kat kitorang coz ima pun ada tempah tshirt kat sini utk Cheer 2008..lama gaks le lepak kat kedai tshirt nie...hehehhe....tshirt AFCM nie kami buat khas utk Showcase Ulangtahun KRU kat RUUMS 25/7 nie...dlm kul 4 gaks le baru kitorang balik....masing masing perut dah lapar..so,kitorang gie mkn kat sushiiiiii kingggggg!!!!..heheh.lokasi kejadian SUBANG PARADE...tempat favourite kitorg.....kalau keluar pun mesti cari SUSHI KING...dulu,masa kat BRUNEI pun cari sushi..ahaks...

Kanimayo nie mmg favourite fda n eina...hehehe....mmg wajib order!!!!....kak weina biasa le,order set nasi dia tue..fda n eina mkn sushi je dah cukup..kenyang gaks le mkn sushi je...biler on the way nak balik dari subang...ader plak yg ngadu dahaga sgt..sajer la tue!!..eheheh.....boleh plak bg idea nak p minum kat ALI CAFE...hehhee..so,kak weina pun blanjer la kami minum kat situ...thanks kak weina..aheheheheh...


Macam2 ada kat ALI CAFE nie...dah tentu minuman dari PRODUK POWER ROOT pun ada...ada yg hot,cold n Ice Blended....mknan ada pasta n mcm2 la...nak tau kena la gie cuba mkn kat sana...ehehhe
Pix kat atas tue,minuman coffee yg kak weina order....cantix la diorang hias kat atas coffee tue..terus teringat cerita KOREA "COFFEE PRINCE"..hehehehe....
Nie pulak minuman dari EINA...dah le air sama ngan colour baju dia...hehhe..aper ntah nama air nie..tapi mmg shedap la...ahaks..
nie pulak decoration dlm cafe tue...cantix..tp,pix adam tak der laks..ekkekeke.....kalau perasan,iklan TV POWER ROOT pun buat kat sini la....yg ada ROSYAM n FARAH tueeee...so,kalau free2 tue,boleh la singgah jap kat ALI CAFE nie...harga pun berpatutan...promote nieee..hehehe

1 comment:

murnie said...

mkn sushi x ajak!
bln saploh ade RM2 bonanza!!
smlm dpt newsletter!! ape lagik????
ngeh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...