Monday, July 14, 2008

Cheer 2008


Hari ni plan nak gie Cheer 2008 kat Stadum Putra....2 bulan sebelum cheer Ima dah ingatkan Fda suh dtg...WAJIB DTG katanya..hehehhe..thanks IMA...dlm masa 2 bulan nie jugak Deeda dah prepare Proposal ADAM..pastu kak weina n Aunty Marida hantar proposal kepada pihak penganjur utk amk ADAM sebagai ARTIS JEMPUTAN CHEER 2008....alhamdulilah,akhirnya ADAM diterima utk buat persembahan ptg tu....dah rezeki ADAM....million thanks to Deeda,sis weina n aunty Marida sebab dah realisasikan impian ADAM nak perform kat situ..hhehee...
We all sampai stadium dlm jam 2 ptg....Sekolah IMA akan perform around 2.45 pm...masa nie keadaan stdum mmg pack...nasib tempat duduk kitorang dah ada...mula2 kami duduk skali ngan penyokong STORM kat bwah...pastu,pihak THE STAR bagi kami pas utk duk kat area VIP...senang diorang nak deal ngan kitorang ....kejap kejap diorang tanya kitorang ADAM dah sampai ke blum atau dah ready ke blum ..hhuhuhu..budget ADAM perform jam 5.00 ptg..alih2 kul 4 plak...so,jam 3.30ptg adam kena standby dah...kelam kabut mamat tue...dgn kitorang n zali skali kelam kabut..huhuhu....time lari coz persembahan dari sekolah masing2 tak amek masa lama.....
Kemunculan ADAM n B.A.D BOYS mmg ditunggu...suka tgk part diorang masuk ke tengah stadium tue....bergema stadium dgn sorakan penonton.....rasa cam adam buat konsert plak..masa nie dah mula la ramai yg turun kat bawah...diorang nak tgk ADAM dari dekat..ramai gaks AFCM yg dtg hari nie..thanks u alll!!!!..muahssss....fda di tugaskan utk amek video persembahan ADAM ....coz pas show dia nak buat post morterm...ADAM nyanyi 2 lagu...ROBOT n With u...1 lagu pembukaan lagu remix TUKANG GEMPAK...superb la step tarian u all...masa adam nyanyi lagu WITH U,penonton pun ikut sama menari cam adam n b.a.d boys...Pas show,kitorang gerak ke tempat yg disediakan oleh pihak penganjur....dah ada 2 security duk dlm bilik 2...kawalan ketat utk ADAM..heheh.....bilik tue jugak digunakan utk pasukan CHARM...
kira kongsi la ngan ADAM...masa nie geng AFCM dah tunggu adam luar bilik...tak lama pas tue,baru ADAM n B.A.D boyz kuar jumpa dgn AFCM...lama gaks le adam jumpa diorang utk autograph n gambar...ADAM masa nie demam...terjangkit ngan b.a.d boys....pembawa demam si CHAQ..kekeke..terus berjangkit kat semua...Pas sessi ngan AFCM dah habis,sambung balik lepak kat dlm layan Video yg fda amek...sambil tue kami borak borak la topic isu semasa gaks....lama gaks le lepak kat situ...sampai cheer dah habis pun kitorang tak gerak2 lg...hheehhe..

On the way nak balik,ADAM ajak kitorang singgah umah aunty....coz dia nak tgk Video lagik..ehheehhe....sabar jer la....aunty pun tak kisah...kitorg dgn family aunty marida dah mcm family sendiri pun...rapat jugak la...kekadang tumpang tdo jugak kat rumah aunty....so,mlm tue ADAM n B.A.D BOYS sambung lagik la tgk VIDEO CHEER tue..puas hati sket tgk kat TV....mcm mcm la komen keluar...hehehhe...semuanya utk memperbaiki persembahan diorang....tak lama pas tu,adam dah tak tahan...yer la,demammm...so,dia rehat jap semantara kitorang sambung tgk video camping plak....heeheheh...riuh rendah rumah aunty mlm tue..
Pasukan Cheer dari STORM mmg hebat...tak pe,u all dah buat yg terbaik..akak tahu korang mmg dah practise bersungguh sungguh...mungkin rezeki je tak de...insyallah,rezeki tue ada tapi kiter je tak tau biler...mungkin tahun depan???..siapa tahu kan....sabar ekkk....

Time to cheer: Team Shirtliff from SMK Seri Bintang Utara wrested the Cheer 2008 champion’s title from team Dynamitez of SMK Damansara Jaya at Stadium Putra yesterday. With them are (standing from left) SEGi University College assistant marketing manager Draniece Lim, 8TV chief executive officer Ahmad Izham Omar, Alliance Cosmetics managing director Tan Thiam Hock and (from right) Star Publications (M) Bhd group managing director and chief executive officer Datin Linda Ngiam, Tan’s wife Judy, and Youth and Sports Ministry recreational sports development director Azahari Mohammad.

Tahniah utk SHIRTLIFF dari Sri Bintang Utara(SBU) coz jd JUARA....actually,SBU dari BBGS(Bukit Bintang Girls School)....memandangkan fda bekas pelajar BBGS dari tahun 87-97,setinggi Tahniah utk SHIRTLIFFF..jgn marah ek kak weina..hehhehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...